DE KIBOETS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1209 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Kiboets. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 9:40 Heel erg goed eten alles vers en mals wederom fantastisch !
21 nov 2022 om 10:52 Was weer super lekker!
12 nov 2022 om 20:39 Super vriendelijk goed en heerlijk eten goede service en helemaal op tijd me oude vertrouwde eettentje
28 okt 2022 om 5:47 Was super lekker!!!!!
22 okt 2022 om 23:14 de bestelling klopte niet ik vroeg 3 turkse pizza s en ik kreeg er 1 ik moest wel totaal 41 euro betalen
22 okt 2022 om 19:46 Geniets in deze kapsalon mmm zelfs de Alluminium bak in mij buik gezet mmm ekte goed saus ingestopt
25 sep 2022 om 10:47 Het was erg lekker
21 sep 2022 om 5:33 Blijf een goeie shoarma zaak was weer lekker!!!
18 sep 2022 om 6:32 Was echt weer heel lekker!!!!
17 sep 2022 om 7:20 De vorige x was het beter kreeg er ook sla bij nu geen sla en het vlees (lams) was erg droog erg jammer
16 sep 2022 om 19:42 Eten is wel lekker maar we hebben 2 uur zitten wachten op onze bestelling en dan nog de helft vergeten ook.
8 sep 2022 om 14:18 Het eten was weer heerlijk, alleen de bezorging zou een uur duren, dat werd 1,5 uur.