DE KIBOETS

DE KIBOETS De lekkerste shoarma van Leiden

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1159 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Kiboets. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 8:52 Eten was redelijk maar de uiensaus was weer zuur voor de zoveelste keer kon ze zo weg gooien maar wel voor betalen dus beter de saus controleren of het nog goed is ik heb dit heel vaak ben het nu echt zat!!!
13 mei 2022 om 21:00 Was echt weer fantastisch heb heerlijk zitten eten !!!
2 mei 2022 om 1:23 Er kan er maar 1 de beste zijn en dat zijn jullie
1 mei 2022 om 20:41 Kip droog. Salade zonder saus.of vinagrette.Kapsalon gore saus.
23 apr 2022 om 18:55 90min moeten wachten op het eten.. Was de eerste keer dat we hier bestelden Maar ook gelijk de laatste keer na 10keer bellen werd er ook pas opgenomen!
3 apr 2022 om 20:18 1 Uur en 45 min bezorgtijden wel erg lang
22 mrt 2022 om 12:00 Worst food we ordered. Straight in the trashcan. Kapsalon from old fries that was cooked in the garlic sauce to a guwe mess with 1 gr iceberg salad. Nothing else. Falafel that was so died out and burned. At the restaurant had a attitude so no refund.
18 mrt 2022 om 10:54 Heb meer dan 2 uur zitten wachten, vlees was goed, de pita kaas was niet te pruimen
14 mrt 2022 om 7:40 De broodjes Shoarma en pita kaas waren zoals altijd weer overheerlijk. We kregen aanvankelijk bezorgtijd 18.50 uur (zo'n anderhalf uur) maar om 17.50 uur stonden ze al voor de deur. Super!
13 mrt 2022 om 2:31 Was heerlijk
6 mrt 2022 om 20:06 Top eten
3 mrt 2022 om 21:08 Gewoon lekker gegeten