DE KIBOETS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1320 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Kiboets. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 22:19 Uiensaus besteld zat er niet bij Vlees was aangebrand zonde van 30€
8 jun 2024 om 20:53 Was weer heerlijk
1 jun 2024 om 17:59 Altijd goed
25 mei 2024 om 19:12 Was lekker
18 mei 2024 om 20:03 Kebab is geen kabab Het waren lapjes vlees Knoflook niet lekker Uien saus ook niet lekker Shoarma is redelijk Echt zonde van me geld Ik bestel daar nooit meer
6 mei 2024 om 22:52 Lekker gegeten!!!
23 apr 2024 om 21:30 Snel bezorgd, lekker warm
27 mrt 2024 om 22:00 Lekkere shoarma en fijne komkommersalade.
13 mrt 2024 om 4:46 Was echt weer fantastisch!
29 feb 2024 om 0:50 Ik eet sinds 2015 bij de Kiboets…en elke keer weer is het een vd betere Shoarma zaken vd Laaglanden.
23 feb 2024 om 19:45 V R E S E L I J K. Na 2uur uur pas geleverd. Broodjes en shoarma koud. Patat slap en nog kouder. Zo de prullenbak in gegooid.
21 feb 2024 om 10:21 Vreselijk! Kip was echt droog niet gekruid niks. We hebben de hele nacht op de wc gezeten. Nooit meer dat ik hier bestel. Echt heel vies. Harde stukken tussen de shoarma. Bah bah